Recenzije o Biorecin

 • Draženka
  Biorecin krema savršeno uklanja bore, ali treba vremena, ako je neprestano koristite, rezultat će biti puno bolji. Dugo ga koristim, a čak i bliski ljudi primjećuju da počinjem izgledati mlađe. Za cijelo vrijeme korištenja krema nije iritirala kožu, već je naprotiv postala glatka i ugodna na dodir.
  Biorecin
 • Draženka
  Biorecin krema mi je puno pomogla. Prije naručivanja kreme na web mjestu, pročitala sam recenzije ljudi. Svi su napisali pozitivne rezultate. Nakon tjedan dana korištenja, koža je postala glađa, čvršća i ujednačenija, a prije je izgledala poput pergament papira, sada više ne. Nestale su bore i pigmentacija.
  Biorecin
 • Anita
  Nedavno pronađena krema Biorecin. Koristio sam ga dva tjedna. I što da kažem. Proizvod je nježne i ugodne konzistencije, lagane arome. Kada se nanese, brzo se upija. Bore prolaze gotovo od prvog nanošenja, onima koji su dublji treba više vremena, ali i oni nestaju.
  Biorecin
 • Vuković
  Isprobala sam mnogo krema protiv starenja, ali odlučila sam se za Biorecin. Ništa se nije pojavilo, a nakon prvog tjedna primjene shvatila sam da lijek daje učinkovit rezultat, stanje kože se osjetno poboljšava, postaje vrlo glatko, pa čak i pigmentacija nestaje.
  Biorecin
 • Martina
  Već jako dugo tražim prikladan tretman za svoju osjetljivu kožu. I tako mi je oglašavanje pomoglo da pronađem idealno. Krema protiv starenja Biorecin. Bavio se mojim malim i dubokim borama 100%. Napokon, moje lice izgleda svježe i mladoliko.
  Biorecin
Korisnička ocijena Biorecin
4.1
26