Upute za korištenje Biorecin

Biorecin je profesionalna krema protiv bora koja brzo i učinkovito pomaže riješiti se znakova starenja i zategnuti kožu. Savršeno njeguje stanice dermisa kolagenom i elastinom. Zahvaljujući savršeno odabranim sastojcima, koža postaje glatka i elastična. Oval lica je također zategnut, odnosno nestaje krhkost, ljuštenje i nestaju dovoljno duboke dobne bore.

Upute o korištenju Biorecin?

Zadovoljstvo je koristiti ovaj proizvod. Zbog nježne, ali nemasne konzistencije.

Nježna struktura Biorecin kreme

Prije uporabe potrebno je kožu obrisati losionom, tonikom ili drugim sredstvima na temelju njegove vrste. Također, kako biste postigli maksimalan učinak, možete lice prethodno pripremiti na pari kako biste otvorili pore. Zatim ga trebate obrisati na suho. Mala količina kreme može se lako ukloniti iz staklenke. Nakon što ste uzeli potrebnu količinu proizvoda, zagrijte ga na sobnu temperaturu i pokrijte cijelo lice, posebno obraćajući pažnju na područja s borama i drugim dobnim manama. Trljajte ga duž masažnih linija 5-7 minuta i ostavite dok se potpuno ne upije. Preporuča se ponavljanje takvih postupaka ujutro i prije spavanja najmanje 30 dana. Ako je sve napravljeno ispravno, rezultat vas neće čekati.

Indikacije za uporabu:

  • Pojava bora
  • Gubitak sjaja
  • Gubitak čvrstoće i glatkoće
  • Pojava staračkih pjega

Kontraindikacije

Na temelju provedenih studija, stručnjaci kažu da je profesionalna krema protiv bora Biorecin potpuno sigurna za zdravlje. Lijek ne smiju koristiti samo oni koji imaju individualnu netoleranciju na komponente, a lijek možete kupiti na službenoj web stranici u Hrvatskoj.